VRIENDEN VAN ELISABETH

Elisabeth, De Rebelse Roos is een verhaal uit de 13e eeuw wat vandaag de dag (helaas) nog steeds aansluit bij onze huidige tijd. Met alsmaar stijgende prijzen voor voedsel en energie, oorlogen en schaarste, is er van armoede nog steeds sprake, zelfs in een welvarend land als Nederland. Door het spelen van dit stuk over het leven van Elisabeth van Thüringen willen we aandacht vragen voor armoede en mensen inspireren om andere mensen, daar waar mogelijk, te helpen. Solidariteit is van elke tijd!

Hoe willen we dit doen?

Elisabeth, De Rebelse Roos, is een partnership aangegaan met de Voedselbank. In de aanloop naar het openluchtspektakel en tijdens de voorstellingen wordt op verschillende manieren aandacht gevraagd voor de Voedselbank niet alleen door donaties in natura maar ook met een stuk educatie aan de basisschoolleerlingen van de St. Jansschool in Casteren.  Met als doel aandacht voor elkaar en daarnaast voorzien in een eerste levensbehoefte: gezond eten. Net als Elisabeth van Thüringen in de 13e eeuw deed, zorgt de Voedselbank daar in onze tijd voor.

Naast sponsoren zijn wij ook op zoek naar Vrienden van Elisabeth die dit spektakel een warm hart toedragen.

Hoe kunt u hieraan bijdragen?

Door u aan te melden als Vrienden van Elisabeth doneert u eenmalig € 100 waardoor u dit unieke culturele evenement, dat zorgt voor verbinding, steunt.

Wat krijgt u ervoor terug?

U kunt Vrienden van Elisabeth worden door een email te sturen naar Sponsoring@derebelseroos.nl
Winkelmandje