PARTNER VAN VOEDSELBANK BLADEL​

Solidariteit is van elke tijd!

Elisabeth, De Rebelse Roos, werkt samen met Voedselbank Bladel. Dit idee is ontstaan tijdens het schrijven van het script door onze schrijfster, Pythia Winia. Geïnspireerd door Elisabeth’s drive om de medemens te helpen in combinatie met de huidige wereldwijde problematiek waaronder de energiecrisis, opvang van vluchtelingen en inflatie, zien we meer en meer mensen in nood. Ons gevoel van solidariteit wordt getoetst en daarom hebben we ervoor gekozen om de Voedselbank een prominente plaats te geven in en om het spektakel en ook met educatie voor de basisschoolleerlingen van de St. Jansschool. In de aanloop naar het spektakel zullen er diverse acties ontplooid worden.

Over de Voedselbank Bladel

De Voedselbank Bladel is een zelfstandige vrijwilligersorganisatie die is aangesloten bij de Vereniging Voedselbanken Nederland. Zij werkt samen met het Cluster Eindhoven waaronder een 10-tal voedselbanken in de regio vallen. Voedselbank Bladel zorgt voor ruim 60 gezinnen in de gemeentes Bladel, Reusel en Eersel. Uitdaging is om iedere week een gezond, min of meer identiek en gevarieerd pakket aan te kunnen bieden.

Het uitgiftepunt van de Voedselbank Bladel is gevestigd aan de Bredasebaan 18 5531 NB in Bladel.

Voedselbank Bladel is werkzaam in de gemeenten Bladel, Eersel en Reusel – De Mierden. Meer informatie is te vinden op: www.voedselbankdekempenzuid.nl

Voedselbank Bladel in samenwerking met openluchtspektakel Elisabeth, De Rebelse Roos, Casteren