Sponsoring Elisabeth

Elisabeth, De Rebelse Roos is een verhaal uit de 13e eeuw wat vandaag de dag (helaas) nog steeds aansluit bij onze huidige tijd. Met alsmaar stijgende prijzen voor voedsel en energie, oorlogen en schaarste, is er van armoede nog steeds sprake, zelfs in een welvarend land als Nederland. Door het spelen van dit stuk over het leven van Elisabeth van Thüringen willen we aandacht vragen voor armoede en mensen inspireren om andere mensen, daar waar mogelijk, te helpen. Solidariteit is van elke tijd!

Hoe willen we dit doen?

Elisabeth, De Rebelse Roos, is een partnership aangegaan met de Voedselbank. In de aanloop naar het openluchtspektakel en tijdens de voorstellingen wordt op verschillende manieren aandacht gevraagd voor de Voedselbank niet alleen door donaties in natura maar ook met een stuk educatie aan de basisschoolleerlingen van de St. Jansschool in Casteren.  Met als doel aandacht voor elkaar en daarnaast voorzien in een eerste levensbehoefte: gezond eten. Net als Elisabeth van Thüringen in de 13e eeuw deed, zorgt de Voedselbank daar in onze tijd voor.

Hoe kunt u hieraan bijdragen?

Voor het opvoeren van dit stuk zijn we op zoek naar financiële ondersteuning in de vorm van sponsoring.  

Waarom sponsoren? 

  • U werkt mee aan een cultureel evenement;  
  • U draagt bij aan de versterking van de sociale betrokkenheid in Casteren en omgeving, niet alleen door de inzet van diverse verenigingen maar ook door de inzet van 200 vrijwilligers van jong tot oud;  
  • Kinderen van de basisschool en de middelbare school worden betrokken bij dit evenement, zij gaan leren over het leven van Elisatbeth en hoe belangrijk het is om iets goeds te doen voor een ander; 
  • 10% van uw sponsorbijdrage gaat gegarandeerd naar de Voedselbank; 
  • Wanneer er na de uitvoeringen van dit openluchtspektakel een positief saldo overblijft bij Stichting Cultuur Casteren, dan zal dit voor een substantieel deel aan de Voedselbank geschonken worden; 
  • Als ondernemer laat u uw maatschappelijke betrokkenheid zien bij zowel de Voedselbank, het verenigingsleven en dat u anderen wilt meegeven hoe belangrijk het is om belangeloos iets goeds te doen voor de medemens, juist in deze tijd. 

Wat krijgt u ervoor terug?

We hebben een viertal sponsorpakketten ontwikkeld, elk met een eigen kostenplaatje en een aantal unieke tegenprestaties om uw bedrijf in het zonnetje te zetten. Deze sponsoractie is eenmalig! 

  • Pakket brons: € 500,
  • Pakket zilver: € 1.000,- 
  • Pakket goud: € 1.500,- 
  • Pakket Platinum: € 2.000,- 

Uiteraard is een vrije gift zonder tegenprestatie ook een optie.  

Benieuwd naar de inhoud van onze sponsorpakketten met unieke, gepersonaliseerde tegenprestaties tijdens de zes uitvoeringen van dit openluchtspektakel én in de aanloop naar dit unieke event? Neem dan contact op met de sponsorcommissie Stichting Cultuur Casteren via: 

Kleine onderneming?

Mocht je beschikken over een kleine onderneming en graag willen sponsoren. Bekijk dan de pagina ‘Vrienden van Elisabeth’ voor de mogelijkheden.